Saturday , 23 August 2014

Reali “ia prenë” flokët Turanit

arda-turan1

Fitorja me Real Madridin ka bërë që turku Arda Turan të detyrohet për ti prerë flokët e tij. Të hënën e pati deklaruar që nëse fiton trofeun e Kupës së Mbretit, atëherë do të shkurtonte flokët dhe kështu ndodhi. Sot ai është parë me flokë të prera duke prishur frizurën e tij me floktë të gjata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>